Plaatbewerking

LASERSNIJDEN

Het lasersnijden is een niet meer weg te denken techniek binnen onze afdeling plaatbewerking. Met slechts enkele muisklikken sturen wij uw digitale tekening door en starten wij met produceren. Voor onze vaste klanten beschikken wij over de juiste plaatvoorraad, waardoor wij niet alleen snel maar ook met een constante kwaliteit kunnen leveren.

Maatwerk

Kleine serie’s met veel variatie worden in dagdienst, snel en goed gesneden.

Omdat onze lasersnijmachine is gekoppeld aan een platen magazijn, zijn de logistieke kosten tot een minimum beperkt.

Na het snijden worden alle gesneden onderdelen direct geïdentificeerd, waardoor fouten e.o kwaliteit problemen worden voorkomen.

Repeat

Door een uitgekiende nesting en het juiste uitgangsmateriaal, wordt rest afval tot een minimum beperkt.

Hierbij streven we naar een onbemande productie. Dankzij de koppeling met ons platenmagazijn, kunnen we 24 uur per dag ongestoord snijden, zonder logistieke zorgen.

KANTEN

Een belangrijk onderdeel van onze afdeling plaatbewerking is de kanterij. Breed inzetbare machines, gecombineerd met vakmanschap garanderen dat zelfs de meest complexe plaatwerkproducten aan uw eisen voldoen. Vanuit onze expertise denken we dan ook actief mee met uw ontwerp, met als uitgangspunt: De beste las is géén las.

Maatwerk

Onze vakmensen hebben naast een uitgebreide vakkennis, waardoor eenmalige producten met een korte doorlooptijd snel gekant kunnen worden.

De kennis en ervaring zorgt er voor dat uitdagende plaatwerkdelen uit één stuk gemaakt kunnen worden. Door, veelal zelf ontwikkelde hulpstukken, kunnen we daardoor producten kanten die op het eerste oog uit meerdere onderdelen zouden moeten bestaan.

Repeat

Voor diverse klanten verwerken wij grote aantallen plaatwerk, al dan niet met een zetting.

Bij repeterende producten staan kwaliteit én snelheid op de eerste plaats. Met behulp van uitgekiende en geoptimaliseerde programma’s en effectieve meet- en controlemallen leveren we deze repeterende goed en op tijd uit.