Kernwaarden

Van Lierop is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van metalen onderdelen en samengebouwde modules, die geproduceerd zijn uit staal, RVS of aluminium. Hiervoor beschikt Van Lierop over een modern machinepark met lasersnijmachines, kantbanken, lasrobots en verspanende machines.

Omdat Van Lierop veel waarde hecht aan het actief meedenken met haar klanten, beschikken wij ook over eigen engineeringscapaciteit. Samen met onze vakmensen bedenken zij creatieve oplossingen voor uw probleem.

VAN LIEROP STAAT VOOR:

 • Loyaliteit

  Wij vinden loyaliteit de kern en essentie van ondernemerschap. Loyaliteit betekent bij ons dat het vertrouwen in elkaar is uitgesproken en dat we er samen voor gaan. Samen, want loyaliteit is de verzegeling van onze samenwerking met partners, medewerkers en leveranciers.

 • Meedenken

  De wijsheid in pacht dat hebben wij niet. Wat we wel hebben, is de motivatie en ijzeren wil om mee te denken met onze partners. Participeren in het denkproces en betrokkenheid tonen. Zo bedenken we telkens weer die ene oplossing waarop nog niemand eerder was gekomen.

 • Leverbetrouwbaarheid

  Wat wij onze partners beloven, dat maken we waar. Dat kan maar op één manier. Gemaakte afspraken staan bij ons centraal. Niet teveel woorden, maar terug naar de kern. Ofwel: de juiste aantallen, leveren op het juiste tijdstip.

 • Trots

  Wij zijn een trots bedrijf. Trots op wat we hebben bereikt in al die jaren en trots waar we vandaag de dag staan. Als team stralen we dat uit. Dat zorgt voor enthousiasme en wordt gewaardeerd door onze partners.