Vacatures

Wij hebben momenteel de volgende openstaande vacature:

Medewerker Plaatbewerking team Parts

Startersfunctie binnen ons Team Projects

Het team Parts produceert onderdelen voor de teams Productie en Projecten of worden direct aan de klant geleverd. Jouw rol is om samen met jouw collega’s uit het team Parts dagelijks de producten met hoge kwaliteit en service te produceren, waar de nadruk van jouw werk zal liggen op het kantwerk. Lees meer…


Staat jouw vacature er niet bij maar ben je er van overtuigd dat je toch een belangrijke toegevoegde waarde voor ons bedrijf kan zijn dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar info@lieropheeze.nl.

Technisch talent

Volg je een opleiding op LBO, MBO, of HBO met raakvlakken in de metaaltechniek. En ben je op zoek naar je eerste baan of een bijbaan, kom dan eens bij ons kijken. Wij zijn altijd op zoek naar aankomend technisch talent!

Is deze functie iets voor jou?

Mail dan je motivatiebrief met CV naar info@lieropheeze.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 040-2261522.

Stage en afstuderen

Van Lierop vindt het belangrijk dat scholieren en studenten ervaring kunnen opdoen in de praktijk. Hierom hebben wij voor VMBO’ers, MBO’ers en HBO’ers van verschillende technische opleidingen stage- en afstudeerplekken in de aanbieding.

Interesse in een stageplek? Stuur dan je sollicitatie naar info@lieropheeze.nl voorzien van motivatiebrief en CV. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, om de mogelijkheden door te spreken.